Nyheder

Nye patch fra Not Just A Patch

Opslået af Michael Knak den

Det populære patch fra Not Just A Patch er nu landet i webshoppen! Svømmer du? Dyrker du idræt? Er du aktiv?  Så er Not Just A Patch det patch du skal bruge - og patchet holder på dexcom, libre, miaomiao og medtronic.  Patchet dækker hele CGM'en - det klistre kun til huden og ikke til CGM'en - og holder dermed ekstra godt fast på CGM'en ved aktiviteter.  Det fås i forskellige farver, i pakker af 20 stk og enkeltvis.  Husk, vi afsender din ordre hver dag hele ugen - og det er også muligt at afhente din ordre hos os i Kirke Sonnerup,...

Læs mere →


Nye overpatch

Opslået af Michael Knak den

Vi har i dag modtaget overpatch til Dexcom G6 og Libre fra det Australske firma RockaDex - de er super fine og naturligvis af høj kvalitet. Flere produkter er på vej i shoppen, så følg med og tilmeld jer vores nyhedsbrev, vi lover du ikke bliver spammet :)

Læs mere →


Nulla.dk er i luften

Opslået af Michael Knak den

Så er nulla.dk i luften - en ide vi har arbejdet med i lang tid, er nu blevet virkelighed. Vi er slet ikke i mål med produkter - langt fra - så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked, når vi har nye produkter i shoppen. I første omgang, så har vi produkter fra ExpressionMed (USA) - som leverer nogle af de bedste plastre på markedet. Flere produkttyper og prisklasser er på vej.

Læs mere →